By: evlensa photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Apr-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
:: 1 Day ::

Di waktu pagi....pergi ke zoo...

























Taken By : http://mamatt.fotopages.com






Di Waktu malam pula...tgk TM Award 2008











Date : 19 April 2008
Venue : Zoo Negara
Antara penembak yg menghadirkan diri :
Meor
Mamatt
YaRt
Yatie & Suami
Lalatz
Ajiz
Amran
Vee & Erry
Shiemz & Suami
Jana
Zeera
Atoie
Raja Kantau
Fiq
Faiz
Ecah




Monday, 14-Apr-2008 04:29 Email | Share | | Bookmark
:: Tini + Fendy - Family Outdoor Photoshoot ::

Kali ni kami ke Pantai Remis pulak...tugas kami ialah menembak keluarga En. Fendy...hehhee.....seronok jugak layan kerenah family ni....mmg happening...
sambil² tu kami pon berposing sekali....














Photoshoot By : EvLensa Photography
Venue : Pantai Remis, Kuala Selangor.




Wednesday, 9-Apr-2008 03:43 Email | Share | | Bookmark
:: Time For Dyna ::

Yes!!..It's time for Dyna to show her talent...hehhee.....Dyna dah masuk 1 year 6 mons..
and of course sekarang anak papa & mama dah dapat kaki...tak penat lah mama dukung Dyna lagi....













Wednesday, 26-Mar-2008 06:56 Email | Share | | Bookmark
:: Outdoor Photoshoot with gang menembak ::

adusss....bz bebenor la bulan ni...tapi takper..akan ku hapdet juger gbr sepasang pengantin yg comey loteh ni....macam biasa..official photographer tak lain dan tak bukan,bro MJ! aku ni tumpang sekaki jer...to gang menembak yang lain...seronok bangat dapat jumpa korang lagi...ecah,faiz,butak,fiq,az....cayar la korang semua....at the same time bawak Dyna g lari2 kat depan mahkamah putra jaya tu....so...ini gbr yg sempat aku edit ...yang lain akan menyusul kemudian...

















Wednesday, 19-Mar-2008 09:31 Email | Share | | Bookmark
:: Akhirnya ... ::

Tak tahu la nak cakap cam mana kan....last week aku balik kampung..suddenly kepulangan ku itew memberi makna buat aku & hubby ku....kami mmg rasa sangatlah happy coz akhirnya our lil princess dah mula ber 'tak-teh'....syukur alhamdulillah...saat yg aku tunggu² ..1 tahun 4 bulan usia Dyna sekarang...rupa-rupanya anak mama & papa ni rindu dekat atuk² nya di kg...tu yg terus dapat kaki...hehehhe.....

so,minggu ni sessi latihan buat Dyna..pasni boleh la mama & papa bawak Dyna jenjalan kat taman....... bolehla mama exercise sekali...




[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net