By: evlensa photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Oct-2008 09:28 Email | Share | | Bookmark
:: Majlis Pertunangan Yatie ::















Thursday, 23-Oct-2008 16:25 Email | Share | | Bookmark
:: Celebration For HIM ::

Celebration @ Sri Galaksi Apartment (Our Sweet Home)

















Celebration @ Teratak Ayah&Bonda (Pontian,Johor)










Thursday, 16-Oct-2008 00:10 Email | Share | | Bookmark
:: Gambar Aidilfitri 2008 ::

Akhirnya dapat juga kami update gambar hari raya kali ini.walaupun terlalu lewat disiarkan.Semoga kalian enjoy melihatnya...























Di kesempatan ini juga kami ingin memberitahu OPEN HOUSE di rumah kami pada
tahun ini dibatalkan atas sebab puteri kami DYNA baru seminggu terkena CHICKEN POX..
Tetapi,Jika ada yg ingin berhari raya di rumah kami,di alu-alukan yer...bolehla saya
masak ala kadar jer...

Inilah dia wajah puteri kami yang baru sahaja seminggu terkena CHICKEN POX.



Wednesday, 24-Sep-2008 06:46 Email | Share | | Bookmark
SALAM AIDILFITRI buat semua ...



Kami dari EvLensa Photography ingin mengucapkan selamat hari raya buat semua yang permah mengenali diri kami ini...tidak lupa juga kepada semua client kami....
Jika ada kesilapan ketika menembak dimajlis kalian or hantar album lambat ke he..he..he..maafkanlah kami seadanya....

Kepada rakanĀ² seperjuangan kami.....jemputlah datang ke rumah terbuka kami pada ??/??/???? (akan diberitahu kemudian)

Akhir kata....
Ampun maaf dipinta buat semua...
sudilah terima kemaafan kami sempena hari yang mulia....

Salam Aidilfitri..Maaf Zahir Batin
Erry,Vee & Dyna


Tuesday, 23-Sep-2008 03:45 Email | Share | | Bookmark
:: Gegar KL ~ bersama Team Pencala ::

Team Pencala memang beshhh!! Walaupun kali ni last minute aku tak dapat join aktiviti GEGAR KL....tapi kuturutkan jua hati ini utk join shooting di malam hari......
Thanks to Team Pencala coz sudi menerima kelewatan kedatangan kami ini.....

To all photographers yg baru kami kenal....SALAM PERKENALAN dari kami.....
To photographer yg mmg kami dah kenal....JANGAN SERIK ajak kami lagi......



**Si kecik kat depan tu malu la pulak nak pandang camera...mama & papa pulak yang over !! hhahahhahaa



Tq to abang ajam....oppss...kantoi pusat si dyna lah...



Tq to untie yart&uncle mamat....dapat capture gbr cute dyna ni...heheh...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net