My name: evlensa photography
My Fotopage: http://ervyna.fotopages.com/
About me: + U are my Soul +
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D80
Nikon
Friends:
Hirda Ibrahim
Latest entry:Hong Kong - Day 1
time : 3am - 12 midnite venue: lcct + HKIA + Disney's Hollywood Hotel + the peak + madame tussauds + arena of stars actually this trip/vacation also can be called as "rombongan anak2, menantu2 & cucu2 ibrahim" cuma cik brahim & cik ani je yg x de. my parents x mo pi. this trip actually is a dream come true for me; one disney's die heart fan. & hardy; buzz lightyear's die heart fan. actually it's a post bday present for hardy & our pre-anniversary present. kiranya 2 in 1 le kan? save budget. ;) View this Fotopage entry
shower curtain.
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
GREEN APPLE WEDDING PHOTOGRAPHY Suriya Sidek
Latest entry:MELATI IS TWO!!
Woot woot!!! Melati is TWO! Best sgt party Melati ni…sebab semua cake & macaroon dia mak dia yg buat. So if u all wanna find out more bout candy buffet or red velvet cake or macaroons….bolelah u all try tengok kat http://www.angelcupidkitchen.com/ Ops lupa pulak..the graphix items for this party…was made by Green Apple Design…our team jugak..so kalau interested…do PM us!! Photos by Green Apple Team: Rhashidi & Irwan Th'ng View this Fotopage entry
Arazzs Razwill
Latest entry:FACEBOOK
Dear everyone, For further updates of my gallery, feel free to visit my facebook as follows: http://www.facebook.com/#!/pages/ArazzsRazwill-Photography/154228084613655 View this Fotopage entry
WinX WinX
Latest entry:I Love Petrosains
View this Fotopage entry
nadia studio
http://www.facebook.com/pages/Nadia-Studio/102296563139857 View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
sa nordin
Latest entry:School Holidays at Eagle Range - PD - June 2009
View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
Ros Ezrina Ahmad Khairi
Latest entry:.:: 1 Syawal 1430H - 2009 ::.
http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() View this Fotopage entry
Mamatt Pictures
View this Fotopage latest entry
Zarina Adena
Latest entry:My Scrapbook
View this Fotopage entry
Creating a Masterpiece
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
lady mas
Latest entry:Fattah's birthday - 2 years old
Birthday Boy : Fattah Nufael Fauzi Venue : KFC, Kota Damansara Time : 3pm - 5pm TQ to all relatives and frenz yang memeriahkan majlis party bufday Fattah. Tak lupa juga to KFC staff and chicky. View this Fotopage entry
Smile
DDmomi Daniel Damia
Latest entry:Jom berBLOG lakss...
Sempena hari Wilayah Persekutuan nih (walaupun esok aku tak cuti coz keje kat Selangor) dengan rasminya aku telah pun membuka BLOG.. Sebenarnya aku dah lama start ber'blog' nih... ada kat list sebelah tuh... yg citer pasal aku peknen+breastfeed tuh... tapi BLOG yang nih kira secara rasminya 1st update... pas2 ni cerita2 hangat dan sensasi adalah lebih kat BLOG tuh... FP ni just kalo nak lepas2 rindu jer... sayang plak kalo nak tutup terus... :-D LOL Aku dah start boh entry sejak new year arituh... tapi... View this Fotopage entry
zam jas n arif
Latest entry:Alhamdullillah.. rezeki dari Allah S.W.T
dah lama rasanye tak berupdate.. biasanye busy sangat dengan kerja, forum2 onoine chit chat kekadang kurang dah..huhu ni pon sbb boss ramai bercuti dpt la curi2 masa online kat fp ni..ehehe ada berita nak kongsi ngan korang.. tak sangka setelah 3-4bulan tunggu akhirnye berjaya jugak hasilnye..ehehe..alhamdullillah doakan zam berjaya menempuhnye selama 40minggu k.. harap2 kali ni dapat la merasa normal delivery process..ehehhe View this Fotopage entry
Fynnaz Adam
Latest entry:Nabeel's 1st Birthday Bash Preview
Date : 29th November 2008 Time : 4pm till 7pm Venue : USJ 1 Avenue Condo Pics all from http://www.eyesofgrace.net(Eyes Of Grace). TQ Kak Zubye! Birthday Boy 8-) Cake Cutting My small family :-) Thank you all for coming!!! View this Fotopage entry
linda jijie
Latest entry:Visit to U.S
View this Fotopage entry
ronald reagon
iswatie family
Latest entry:Mari belajar swimming bersama Ichlas
http://smg.photobucket.com/albums/v670/iswatie/?action=view¤t=PIC436.flv() View this Fotopage entry
ikka n co
Latest entry:Mesej Hari Raya!!!
Kami sekeluarga ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya AidilFitri" buat semua kawan-kawan cyber kami!!!Mohon maaf Zahir & Batin!!! P/S...Buat Open House jgn lupa jemput kami ek!!! hehehehe LOL Yang balik kampung tu..jgn pandu kereta laju-laju tau..ingat org yang tersayang!! Rancang lah perjalanan anda...ok!!! Kena tag dr Kak Iena:- Mari sini eden jawab kan..hehehehe 1) Berapa pasang baju anda tahun ini dan colour apa? Tahun nie memandangkan kami beraya dlm suasana yang sederhana.... View this Fotopage entry
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
nfirdaus abdullah
Latest entry:The end of used fotopages
Starting from today, I'm not going to use anymore this photoblog. For my latest update of photoblog u can visit www.magiquetouch.com/blog View this Fotopage entry
Fariza Rasyid
Latest entry:Happy Belated 2nd Birthday to Nuryn Insyira
Hi sayang Mummy.. sorry sangat mummy tak sempat nak update pasal Nuryn sejak kebelakangan ni.. Sibuk sgt mummy ni kan.. actually birthday Nuryn last 21 July tu kita semua sibuk ngan preparation untie Boob kawin kan.. dah lah susah nk jumpa untie Boob. so, bila dia balik M'sia nk kawin, semua perhatian tertumpu kat dia.. Tapi, we had fun during the wedding kan.. melaram sakan anak mummy sorang ni.. walaupun takut2 ngan tok teh.. tapi we go all the way kan... ni ade few gmbr nuryn during the wedding... ... View this Fotopage entry
Us together
Malina Vaida Ahmad Nadzri
Latest entry:Jewelry searching
Mestila utk adik aku yg nk kawin tk lama lg Nk cari rantai jek tp dok berjam² kt kedai tu..huhu..siap bertekak lg ngn staf situ Tu la..berani cari pasal ngn parents aku …dgn ktorg skali menghentam mamat tu Len kali jgn cuba nk cheat k…wat bisnes btol².mesti rezki slalu masuk Dikesempatan n ink jmput SEMUA kawan², jiran², sahabat handai ke majlis perkahwinan adik bongsu saya, Ahmad Hisyam Al- Baqri dan pasangannya Nurul ‘Ain Azlin 8/8/08 Majlis Pernikahan 9/8/08 Majlis Persandingan ... View this Fotopage entry
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
g m o X x s personal photoblog
Latest entry:Nak bagi tau sket...
Hai... memang la tak sepatutnya gmoxxs enter this FP.. but pedulik hapa.. its mine what..hahahahahaaa... Nak bagi tau..my blog will be transfer to... http://gmoxxs80.blogspot.com Kalo korang rindu nak tengok aku...gi la kat sana ek.. sayg korang...hehehe... View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
rozima mat johan
Latest entry:Majlis Perkahwinan Jamilah & Hassan
Assalammualaikum WBT / Salam Sejahtera, Kepada kawan2 semua, untuk tatapan gambar perkahwinan Jamilah (xstudent 5 Emas). Maaf ye, cuma ini saja yg sempat saya tunjukkan sebab nak rushing kenduri kat Klang. View this Fotopage entry
Gambar Pelamin
Princess Diana
Latest entry:MOVE TO BLOGSPOT
:-> dah lama dah pindah sebenarnya :-> PERSONAL BLOG > VISIT > http://nuruldiana008.blogspot.com/ BIZZNESS BLOG > VISIT > http://frendzybizzz.blogspot.com/ View this Fotopage entry
AFTER
miss apple
Latest entry:WALIMATUL URUS MAYA & IQBAL
Congrats Maya!!! :) View this Fotopage entry
Happy Couple...
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
MK Fauzi Suhadi
Latest entry:Y.M. Tengku Rinanda Putri & Mohammad Najmie : Sheraton Hotel
* Berduet dgn http://azlee-samad.fotopages.com(Azlee-Samad) ;-) View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
syed shirazi
Latest entry:Xtreme...
insyirah n kak mimin @ mahkota parade View this Fotopage entry
Sufian Ashaari
Latest entry:Selamat menyambut AidilAdha 1429H
Pagi hari raya yang disirami hujan,sedikit keterbatasan untuk bergerak.Mungkin hujan rahmat dariNya di pagi yang hening ini.Semoga setiap pengorbanan kita diterima yang Maha Esa.Amin. [code]googlede86106b60607b41.html View this Fotopage entry
atoi bolan
Latest entry:Buka Pose TTDI 2007
View this Fotopage entry
Fauziana Fuad
Latest entry:Baby Auney 10 month 19 days
Baby Auney sudah pun masuk 10 bulan... :horay: Gigi dah tumbuh 2 batang di gusi bawah..hehehe :-D . Tapi sebelum Auney tumbuh gigi 2 bulan lalu, Auney kerap demam panas..ibu and ayah felt so worry about you dear.. :-( Setiap malam Auney meracau sbb heat of your body so high...setiap malam juga ibu menuam air di kepala Auney. Doctor kata Auney kene tonsil tekak..that why Auney tak boleh minum dan makan. Ibu sedih sgt sbb Auney semakin susut.. :cry: So,doctor suggest beri Auney makan makanan sejuk2 utk kur... View this Fotopage entry
Baa..chakk!
Yus Vogue
Latest entry:Mr Mikhael mau tido....
Bila kita balik office.. Mcm ni la mika.. Dia mcm tau2 je.. janji mama dia.. ;-) Yelah.. dah remind him byk2 kali.. Nenen only after 8pm.. ;-) Skali klu balik lambat.. cam tu la.. tunjuk perasaan.. Tp dlm pada tu gelak2 sakan gak..hehe.. LOL Jgn gelak sangat la sayang.. kang susah mama nak tidokan Mika kang.. :-O >>>>Announcement!!! :-D Ok.. skali la kita announce kat sini.. Hhhmm.. sebenarnya since kita lock my FP, mcm dah limited dah my Internet Frens.. Specially to all thos... View this Fotopage entry
Hai.. Raja Kapur.. kenapa muka kamu mcm tepung gomak..hhehehe
farah baharom
View this Fotopage latest entry
siti mohd zain
Latest entry:day two.... (last day, phewww)
View this Fotopage entry
dah.. naik kayak cepat!!!
sara nizam
Latest entry:Majlis Kenduri Perkahwinan di KL
Selepas bernikah di Penang, saya mengadakan majlis kenduri kahwin di kediaman keluarga Bangsar, KL.Majlis berinai bermula pada 17 Dec 2005 jam 9.00 mlm.Di ikuti pula dengan majlis bersanding pada keesokkan harinya serta majlis pemotongan kek pada sebelah malam. View this Fotopage entry
whole family
aswan nadd
Latest entry:More Engagement Pics
View this Fotopage entry
jelly minded
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016